Musici

Michel Mulder - Bandoneon

Michel Mulder werd in de geheimen van dit complexe instrument ingewijd door Karel Kraaijenhof, Leo Vervelde en Gustavo Beytelmann.

Hij speelde tango met onder andere Juan Tajes en het ensemble Quinteto Zarate.

Daarnaast trad hij op met theatergezelschappen als het Zuidelijk Toneel en Toneelgroep de Appel, Holland Symfonia, Het Brabants Orkest, Dadafonia, I Compani, en in een trio met trompetist Wouter van Bemmel en gitarist Gerrit de Boer.

Naast bandoneonist is Michel componist, onder meer voor Grupo d’Aro.

Friedmar - Hitzer

Friedmar Hitzer is behalve een veelzijdig violist een begenadigd improvisator. Hij maakte deel uit van het Zapp String Quartet, speelde met Eric Vaarzon-Morel en Eric Vloeimans, duo Loek Dikker-Friedmar Hitzer, Compadres de Pasión en I Compani. Daarnaast speelde hij in muziektheaterproducties van onder andere Orkater en Herman van Veen.

Friedmar is bovendien een zeer bevlogen en gewaardeerd docent. Hij verzorgt zowel workshops en lessen voor ensembles als vioollessen in en om Amsterdam.

Christoph Mac-Carty - Piano

Christoph Mac-Carty is gelauwerd als pianist van Robinson, Freitag & Caruso, waar hij bovendien de meeste composities voor schreef, en als dirigent met zijn koor Dekoor Close Harmony.

Christophs gevarieerde muzikale kwaliteiten leidden tot vele samenwerkingen op de jazzpodia en in het muziektheater. Hij speelde onder andere met Ack van Rooyen, Tineke Postma, Nippy Noya, Peter Tiehuis en Silvia Droste.

Christoph geeft zijn muzikale passie door als docent aan het Artez Conservatorium in Enschede.

Christoph Mac-Carty
Ulrich Wentzlaff-Eggebert - Contrabas

Ulrich Wentzlaff-Eggebert kwam als Duits basgitarist naar Nederland om daar cum laude af te studeren als contrabassist. Zijn brede muzikale interesse bracht hem van rock- tot bigband, van Balkanmuziek tot musical, van pop tot jazz, en tot de tango natuurlijk.

‘Uli’ ontving belangrijke prijzen; als jazzbassolist; met het Far East Jazz Orchestra en met het trio Robinson, Freitag & Caruso.

Hij werkte onder meer met Bruno Castelucci, Benjamin Herman, Judy Niemack, Charlie Mariano, Gerd Dudek, Greetje Kauffeld en Beverly Daley.

Christian Kuiper - Gitaar

Christian Kuiper  voelt zich thuis op zowel de klassieke- als de elektrische gitaar. Hij studeerde aan het conservatorium in Enschede waar hij in 1996 zijn Docerend Musicus diploma behaalde. In 1998 studeerde hij af als Uitvoerend Musicus

Bovendien studeerde hij in Weimar aan de Hochschule für Musik Fransz Liszt in het kader van een internationaal uitwisselingsprogramma.  

Christian maakte deel uit van gitaarduo K2, het Euregio Gitaar Kwartet en de Duitse funk-latinband YoBassa. Door zijn veelzijdigheid is hij een veelgevraagd gitarist in verschillende disciplines. Hij speelde met Jan Akkerman, Herman Finkers en Nippy Noya, werkte bij theaterproducties en in de begeleiding van koren en musicals. Sinds 2010 is hij de vaste gitarist van het Tangokwintet Grupo d’Aro. 

Naast muziekschool Gronau geeft Christian ook les aan Oyfo afdeling muziek in Hengelo.

Start typing and press Enter to search